Hvad du skal være opmærksom på, når du køber yogabukser

Hvad du skal være opmærksom på, når du køber yogabukser

Tights! Hvor har jeg bare købt mange af dem i de mange år, hvor jeg har trænet. Det hele startede for 11 år siden, hvor jeg efter min sidste graviditet begyndte at løbetræne. Det var helt nyt for mig at købe træningstøj. Egentligt vidste jeg slet ikke, hvad jeg gik efter, så det var nok mest prisen, der afgjorde mine valg. Det gik ikke længe, før jeg blev præsenteret for yoga og Pilates. Mine løbetights blev hevet med ind i yogasalen, og jeg husker stadig, hvor smertefulde de liggende stillinger var ... og det var ikke bare yogaen, der gjorde ondt, men mine træningsbukser! Jeg opdagede hurtigt, at lynlåse ved lænden og nede ved buksebenet ikke udgør en god kombination med liggende stillinger i hverken yoga eller Pilates! Og så er jeg slet ikke kommet ind på pasformen.

Ok, lad os lige gå igennem de faktorer, som jeg oplever er vigtige, og som jeg designer efter, når jeg skaber de yogabukser og træningstights, der for mig er de perfekte bukser:

  • Vælg yogatights med et højt taljestykke. Bukser med højt taljestykke giver dig mulighed for at rette din fokus på din yogatræning og ikke på, om sidemanden smider en mønt i automaten, som man siger ;)
  • Vælg tights som er ribbet for alle unødvendige detaljer som sidesømme og lynlåse. Tidligere gik jeg blandt andet til Pilates i tights med lynlås ved lænden. Det gør så ondt at ligge på ryggen og træne mave med metal borende i ryggen. Jeg oplevede, at jeg endte med at lave øvelserne forkert bare for at undgå smerten fra lynlåsen.
  • Vær kræsen omkring materialet! Find det materiale, som giver dig den frihed og tryghed, du har brug for i din træning. Hos Anne Buur Studio bruger vi materialer, som føles bløde men samtidig holder det inde, som skal holdes inde. Det er vigtigt, at man i sin træning føler, at materialet arbejder sammen med en. Nå ja, og så er der jo også det der med, at materialet også skulle kunne bestå "er-de-gennemsigtige" også kaldet "numsetesten".
  • Køb og vælg træningsbukser, du har lyst til at bruge i lang tid. Vælg farver og mønstre, som gør dig glad, så du har lyst til at bruge tøjet. 

Når jeg skaber leggings hos Anne Buur Studio, tester jeg alle mine tights i forhold til materiale og pasform. Jeg ved, hvor vigtigt det er, at dine tights sidder lige som de skal, så du kan lægge din fokus væk fra tøjet og over på din træning. Hvis du har spørgsmål til vores tights, er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg elsker at fortælle om tankerne bag de valgte designløsninger.


Older post Newer post

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published