2. sorteringssalg hos Anne Buur Studio

2. sorteringssalg hos Anne Buur Studio

Min symaskine har været på besøg hos Viggo. Viggo er nok den dygtigste symaskinereparatør, jeg nogensinde har mødt. Viggo har haft sin symaskineforretning i 40 år, og han kan få enhver symaskine til at danse henover stoffet, som var den spritny. Min gamle symaskine blev købt i slutningen af 1980'erne. Den blev købt til at sy brudekjoler om i en fin lille brudekjoleforretning i Esbjerg. Da jeg startede med at interessere mig for design, arvede jeg denne skønne maskine. Den har fulgt mig igennem både kriser og opture. Der er gået mange kilometer tråd igennem den maskine, og den har oplevet frustration, tårer af både den gode og den knapt så gode slags. 

Hvor vil jeg så hen med alt det her? Jo, jeg vil faktisk gerne fortælle lidt om noget, der er ret vigtigt for mig og mit brand, nemlig princippet Reduce and Repair. Inden jeg sender tøj ud til jer, gennemgår jeg altid alle tights. Jeg tjekker, om de er produceret uden fejl, så I forhåbentligt aldrig vil opleve at modtage tights fra Anne Buur Studio, hvor der er huller eller svage sømme. Uha, tænk, hvis man lige lå med sine nye tights i happy-baby-pose, og så er der et hul lige der, hvor der helst ikke skal være et... Nej, vel?

På det seneste har jeg systematisk sorteret en masse ellers fine tights fra, pga. nogle ubetydelige småfejl, og givet dem en tur med den go'e gamle symaskine, som netop er blevet top-tunet nede hos Viggo. Dem sætter jeg nu til salg som 2. sorteringsvarer. 

Og så var det, jeg tænkte: "Hvorfor ikke invitere alle interesserede til at kigge forbi hjemme i privaten til en hyggelig dag med god stemning og lækre 2. sorteringstights til søde priser?"

Som sagt, så gjort. Derfor kan jeg hermed invitere til Anne Buur Studios allerførste 2. sorteringssalg  lørdag d. 1. februar 2020 kl. 11-15.00 på adressen Lundhusvej 46 i Vejle.

Kom, kom, kom. 


Older post Newer post


2 comments
 • Hej Anne. Har lige modtaget min allerførste pakke fra dig, – men absolut IKKE den sidste.
  Det første jeg finder da jeg åbner pakken er det fine håndskrevne kort du har skrevet, tak for det……og SÅ åbnede jeg for tøjet. Jeg er som sagt helt ny i yogaverdenen, og tænkte derfor at tøjet skulle som udgangspunkt sidde godt, og være tilpas frit til at man føler sig fri og godt tilpas i det!
  Prøvede, med stor spænding; og wauv hvor er det bare LÆKKERT at ha’ på, lige fra tigth’s, tshirt og den enormt lækre hoodie, ja tror næsten jeg “kommer til at bo i det”.
  Om ikk andet, såfremt jeg ikke kan finde ud af yoga-øvelserne, så er jeg i hvert fald mødt frem VELKLÆDT 🙂
  Det kan tydeligt mærkes at tøjet er af høj kvalitet, og det er helt sikkert at jeg vender tilbage med flere indkøb ❤️ De venligste hilsener Charlotte Raun

  Charlotte Raun on
 • Kære Anne.
  Jeg elsker st modtage tøj fra dig. Samt din søde personlige hilsen. Jeg må indrømme , st det er hilsnen , jeg først “kaster” mig over.
  Tøjet er perfekt – ligesom du er, hvilket tydelig fremgår af din beskrivelse af symaskinen, som rummer din sjæl. Håber du får en skøn dag. Ærgerligt at jeg bor så langt væk.
  Kærlige tanker og hilsner fra Else

  Else Thomsen on

Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published