Gratis levering i DK 2-3 dage
Gratis levering i DK 2-3 dage

News

økologisk yoga øjenpuder. økologisk bomuld og økologisk hørfrø. håndlavet i Danmark

Yoga øjenpuder, brudekjoler og Dronning Margrethe

Jeg er nærmest født på modemessen i Bella Centret! To uger efter min mor havde født mig, tog hun mig med. Der lå jeg så i min lift, mens min mor og far solgte fest- og brudekjoler. Mine forældre havde i 25 år en kjolevirksomhed. De designede, producerede og solgte kjoler til hele Norden. Virksomheden opkaldte de efter min mor, Anna Liisa Buur, som også designede kjolerne.
Da jeg var lille, nægtede jeg at gå i børnehave, så min mor og far måtte i stedet tage mig med hen på deres fabrik. Her hyggede jeg mig for vildt. Fabrikken var i to etager. I underetagen var systuen, hvor ca. 100 kvinder konstruerede og syede kjolerne, og på etagen over var der lager og kontor. Jeg brugte dagene på at tegne kjoler, indsamle knapper og andet godt, som jeg lavede om til ting til mine Barbie-dukker. 

Da jeg den anden dag kiggede igennem en netop udgivet bog om Damerne fra Lemvig, som min far solgte kjoler til, stødte jeg på et billede taget i Bella Centret, hvor Dronning Margrethe besøgte
Læs mere
Yoga på stranden i Aarhus. Yogawear fra Anne Buur Studio

Aarhus? Ja tak!

Anne Buur Studio er vild med Aarhus! Der sker så meget godt i Aarhus. 

I september deltager Anne Buur Studio for første gang ved FindersKeepers i Aarhus på Godsbanen. Vi er virkelig glade for at få lov til at være en del af så fint og spændende et marked med andre dygtige designere og brands. Hele kollektionen af yoga- og fitnesswear er selvfølgelig med, så kom forbi og mærk vores skønne kvaliteter på toppe og yogatights. Vi elsker at møde jer og høre jeres feedback på vores kollektion, når I får fingerne i kvaliteterne. Ses vi den 21.-22. september 2019 på Godsbanen? 

Noget andet, som vi er vilde med ved Aarhus, er Irene Høllund! Vi er så heldige, at Irene har haft lyst til at indgå et lille samarbejde med os. Irene har arbejdet sammen med den dygtige fotograf Olga Christensen.

Læs mere
Mit yndlingstøj skal slides i stykker

Mit yndlingstøj skal slides i stykker

"Den her er min yndlingstop! Faktisk har jeg tre af den."

Hvordan kan det være, at vi får yndlingstøj? Og hvorfor kan man blive så ked af det, når yndlingstøjet er blevet for slidt til, at man kan bruge det? Jeg prøver at fylde mit skab op kun med yndlingstøj. Tøj, som jeg gider at slide i stykker og som jeg glædeligt reparerer på symaskinen for at det kan holde lidt længere.

For mig bliver mit yoga/fitnesstøj til yndlingstøj, når jeg føler mig godt tilpas i det.  Pasformen er virkelig vigtig her. Hvordan vil jeg så gerne have pasformen skal være? Hvor skal jeg begynde..?

Jeg husker, det startede med et totalt fejlkøb. Jeg var lige startet som Bodyflow-instruktør, og havde forelsket mig i de her fede sorte tights, som jeg hoppede i og midt under en meget fleksibel bredstående foroverbøjning fik jeg lige "øjenkontakt" med min numse i spejlet og så pludselig 

Læs mere
Dorothea Universe har testet Anne Buur Studio

Dorothea Universe har testet Anne Buur Studio

"Jeg har endda twerket i dem foran spejlet, for at være helt sikker. Og den er god nok! De bliver ikke gennemsigtige. Der er ikke noget værre end af flashe ‘ens undertøj, mens man træner i et center! Næsten samtlige af de trænings tights jeg ejer, bliver halvt gennemsigtige når jeg squatter! Og det er slut nu…." "Første gang jeg hoppede i et par tights fra Anne Buur Studio, lagde jeg med det samme mærke til den meget strækbare, bløde kvalitet, de har. Der er heller ingen sømme som generer mig under træningen, hvilket er dejlig behageligt." Citater og foto...

Læs mere
Photoshoot - April 2019

Photoshoot - April 2019

Når en ny kollektion skal designes og produceres, så er det en lang proces, hvor beslutningerne står i kø for at blive truffet. Hver gang er man meget bevidst om, at den forkerte beslutning kan have store konsekvenser. Nu er kollektionen landet, og i onsdags fik vi skudt billederne til webshoppen. En af de beslutninger, jeg har været allermest sikker på, har været at lægge kollektionen i hænderne på den fantastiske fotograf, Louise Greve og lade Sara og Victoria lægge kroppe og smukke ansigter til. Det var en dejlig, sjov og hektisk dag med søde mennesker. Ann sørgede for, at...

Læs mere

Søg