Gratis fragt - Levering 2-3 hverdage i DK
Gratis fragt - Levering 2-3 hverdage i DK

News

Anne Buur Studio dansk designet yoga wear og fitnesstøj til kvinder

WOW! Er der allerede gået to år..

...eller er der kun gået 700 dage?! I januar 2018 vågnede jeg en morgen efter en noget særlig drøm. En drøm, der åbnede en vej foran mig. En vej, som jeg vidste, at jeg skulle gå ned ad. Der var ingen tvivl for mig i hvert fald. Tvivlen lå hos min mand, hvilket jeg egentligt godt kan forstå i dag. Min nye vej var, at jeg ville lave yoga- og fitnesstøj. "Kan man leve af det?", var hans første respons. Jeg ved stadig ikke, om man fuldstændigt kan leve af det, men hver morgen, når jeg vågner, fortæller jeg mig...

Læs mere
Hvad du skal være opmærksom på, når du køber yogabukser

Hvad du skal være opmærksom på, når du køber yogabukser

Tights! Hvor har jeg bare købt mange af dem i de mange år, hvor jeg har trænet. Det hele startede for 11 år siden, hvor jeg efter min sidste graviditet begyndte at løbetræne. Det var helt nyt for mig at købe træningstøj. Egentligt vidste jeg slet ikke, hvad jeg gik efter, så det var nok mest prisen, der afgjorde mine valg. Det gik ikke længe, før jeg blev præsenteret for yoga og Pilates. Mine løbetights blev hevet med ind i yogasalen, og jeg husker stadig, hvor smertefulde de liggende stillinger var ... og det var ikke bare yogaen, der gjorde ondt, men mine træningsbukser! Jeg opdagede hurtigt, at lynlåse ved lænden og nede ved buksebenet ikke udgør en god kombination med liggende stillinger i hverken yoga eller Pilates! Og så er jeg slet ikke kommet ind på pasformen.

Ok, lad os lige gå igennem de faktorer, som jeg oplever er vigtige, og som jeg designer efter, når jeg skaber de yogabukser og træningstights, der for mig er de perfekte bukser:

 • Vælg yogatights med et højt taljestykke. Bukser med højt taljestykke giver dig mulighed for at rette din fokus på din yogatræning og ikke på, om sidemanden smider en mønt i automaten, som man siger ;)
 • Vælg tights som er ribbet for alle unødvendige detaljer som sidesømme og lynlåse. Tidligere gik jeg blandt andet til Pilates i tights med lynlås ved lænden. Det gør så ondt at ligge på ryggen og træne mave med metal borende i ryggen. Jeg oplevede, at jeg endte med at lave øvelserne forkert bare for at undgå smerten fra lynlåsen.
 • Vær kræsen omkring materialet! Find det materiale, som giver dig den frihed og tryghed, du har brug for i din træning. Hos Anne Buur Studio bruger vi materialer, som føles bløde men samtidig holder det inde, som skal holdes
  Læs mere
  2. sorteringssalg hos Anne Buur Studio

  2. sorteringssalg hos Anne Buur Studio

  Min symaskine har været på besøg hos Viggo. Viggo er nok den dygtigste symaskinereparatør, jeg nogensinde har mødt. Viggo har haft sin symaskineforretning i 40 år, og han kan få enhver symaskine til at danse henover stoffet, som var den spritny. Min gamle symaskine blev købt i slutningen af 1980'erne. Den blev købt til at sy brudekjoler om i en fin lille brudekjoleforretning i Esbjerg. Da jeg startede med at interessere mig for design, arvede jeg denne skønne maskine. Den har fulgt mig igennem både kriser og opture. Der er gået mange kilometer tråd igennem den maskine, og den har oplevet frustration, tårer af både den gode og den knapt så gode slags. 

  Hvor vil jeg så hen med alt det her? Jo, jeg vil faktisk gerne fortælle lidt om noget, der er ret vigtigt for mig og mit brand, nemlig princippet Reduce and Repair. Inden jeg sender tøj ud til jer, gennemgår jeg altid alle tights.

  Læs mere
  økologisk yoga øjenpuder. økologisk bomuld og økologisk hørfrø. håndlavet i Danmark

  Yoga øjenpuder, brudekjoler og Dronning Margrethe

  Jeg er nærmest født på modemessen i Bella Centret! To uger efter min mor havde født mig, tog hun mig med. Der lå jeg så i min lift, mens min mor og far solgte fest- og brudekjoler. Mine forældre havde i 25 år en kjolevirksomhed. De designede, producerede og solgte kjoler til hele Norden. Virksomheden opkaldte de efter min mor, Anna Liisa Buur, som også designede kjolerne.
  Da jeg var lille, nægtede jeg at gå i børnehave, så min mor og far måtte i stedet tage mig med hen på deres fabrik. Her hyggede jeg mig for vildt. Fabrikken var i to etager. I underetagen var systuen, hvor ca. 100 kvinder konstruerede og syede kjolerne, og på etagen over var der lager og kontor. Jeg brugte dagene på at tegne kjoler, indsamle knapper og andet godt, som jeg lavede om til ting til mine Barbie-dukker. 

  Da jeg den anden dag kiggede igennem en netop udgivet bog om Damerne fra Lemvig, som min far solgte kjoler til, stødte jeg på et billede taget i Bella Centret, hvor Dronning Margrethe besøgte
  Læs mere
  Yoga på stranden i Aarhus. Yogawear fra Anne Buur Studio

  Aarhus? Ja tak!

  Anne Buur Studio er vild med Aarhus! Der sker så meget godt i Aarhus. 

  I september deltager Anne Buur Studio for første gang ved FindersKeepers i Aarhus på Godsbanen. Vi er virkelig glade for at få lov til at være en del af så fint og spændende et marked med andre dygtige designere og brands. Hele kollektionen af yoga- og fitnesswear er selvfølgelig med, så kom forbi og mærk vores skønne kvaliteter på toppe og yogatights. Vi elsker at møde jer og høre jeres feedback på vores kollektion, når I får fingerne i kvaliteterne. Ses vi den 21.-22. september 2019 på Godsbanen? 

  Noget andet, som vi er vilde med ved Aarhus, er Irene Høllund! Vi er så heldige, at Irene har haft lyst til at indgå et lille samarbejde med os. Irene har arbejdet sammen med den dygtige fotograf Olga Christensen.

  Læs mere
  Mit yndlingstøj skal slides i stykker

  Mit yndlingstøj skal slides i stykker

  "Den her er min yndlingstop! Faktisk har jeg tre af den."

  Hvordan kan det være, at vi får yndlingstøj? Og hvorfor kan man blive så ked af det, når yndlingstøjet er blevet for slidt til, at man kan bruge det? Jeg prøver at fylde mit skab op kun med yndlingstøj. Tøj, som jeg gider at slide i stykker og som jeg glædeligt reparerer på symaskinen for at det kan holde lidt længere.

  For mig bliver mit yoga/fitnesstøj til yndlingstøj, når jeg føler mig godt tilpas i det.  Pasformen er virkelig vigtig her. Hvordan vil jeg så gerne have pasformen skal være? Hvor skal jeg begynde..?

  Jeg husker, det startede med et totalt fejlkøb. Jeg var lige startet som Bodyflow-instruktør, og havde forelsket mig i de her fede sorte tights, som jeg hoppede i og midt under en meget fleksibel bredstående foroverbøjning fik jeg lige "øjenkontakt" med min numse i spejlet og så pludselig 

  Læs mere

  Søg