Gratis fragt ved køb for mindst kr. 249,- Levering 2-3 hverdage
Gratis fragt ved køb for mindst kr. 249,- Levering 2-3 hverdage

Skal vi arbejde sammen?

Anne Buur Studio søger ambassadører

Du ved, hvem du er. Du er en aktiv kvinde med en vindende personlighed. Du smiler gerne, selvfolgelig gør du det. At være en del af et team tænder op under dig. Det kan være, du endda er instruktør eller en del af et studio, fitness-, eller danseinstitut. Andre bliver aligevel inspireret af dig, så hvorfor ikke blive ambassadør for Anne Buur Studio - Yoga og Dance Wear?
 
Som ambassadør udøver du indlydelse ved at blive set iført yogatøj eller træningstøj fra Anne Buur Studio - Yoga og Dance Wear. Du tager selvfølgelig dit yndlings Anne Buur Studio outfit på til yogastudiet og du lægger dit look op på de sociale medier, så dine venner kan følge med. Og selvfølgelig gør du det! Du ser jo godt ud! Du behøver såmænd ikke være en supermodel eller en Hollywood starlet for at kunne blive en Anne Buur Studio ambassadør. Det handler om personlighed. Det handler om at være yoga og om at være aktiv. Og så selvfølgelig om det der smil.  
 
Vi elsker vores ambassadører og forkæler dem gerne med særlige tilbud, rabatter og adgang til de nye kollektioner, før offentligheden. Vi anerkender, at alle ambassadører er forskellige, og vi vil derfor selvfølgelig gerne tilbyde dig præcis de forhold og aftaler, der passer til det, du kan tilbyde til gengæld. Derfor tilbyder vi at lave aftaler, der er skræddersyet til lige netop dig og din situation. Skriv en mail og lad os se, hvordan vi kan hjælpe hinanden. Brug den nedenstående adresse. Vi lover, du vil ikke fortryde det. 
 
anne@annebuurstudio.dk
Du kan selvfølgelig også kontakte os via Facebook

 

 

 

Søg