Hvem er Anne Buur Studio?

Jeg er Anne Buur og jeg har glædet mig helt vildt til at præsentere mit yoga-, fitness- og dancewear for jer. 

I 2018 lykkedes det mig at realisere min store drøm om at skabe det tøj, jeg selv allerhelst vil dyrke min sport i. Som yoga- og fitnessinstruktør har jeg oplevet, at udvalget af rigtig godt tøj, som passer til mine yndlingsdiscipliner, er ret begrænset.

Som uddannet designer var vejen fra tanke til handling kort ... troede jeg! Efter en lang og spændende designproces og en masse halløj omkring moms, selskaber, fragt og told er det nu så vidt, at Anne Buur Studio er en realitet! 

Min mission er at skabe tøj, du kommer til at elske. Den er egentlig ikke længere. Det betyder noget for mig, at du bliver glad. Glad for tøjet, glad for at bruge det og glad for at have handlet med mig.

På webshoppen vil du opleve gode vilkår og sikker levering. Du vil møde kundeservice, som både er personlig og som efterlader dig med et smil på læben, også den dag, du måske skulle få brug for hjælp fra mig med returnering eller lign. 

Som aktiv instruktør kommer jeg tit og gerne ud i landet og møder en masse dejlige mennesker til events og stævner. Følg med, hvor Anne Buur Studio dukker op rundt omkring i Danmark, og kom og sig hej og få en snak. 

Jeg glæder mig til at se jer derude i Anne Buur Studio.

//Anne