Guide til tights

Lad os hjælpe dig med at finde de tights, der passer dig

Alle tights ved Anne Buur Studio har samme gode pasform med høj talje og ingen unødvendige detaljer. På trods af at alle tights har samme pasform, vil du opleve en forskel, da materialerne reagerer forskelligt. Lad os guide dig med denne lille guide. Du er også altid velkommen til at skrive til os på Messenger, Instagram eller e-mail (anne@annebuurstudio.dk), hvis du har spørgsmål til vores produkter.

Hold-Me-Tight Fabric

Hold-Me-Tight er et materiale, som holder sig helt tæt til kroppen. Bukser i dette materiale er egnet til alt slags træning, lige fra yoga til løb. 
Første gang du tager et par tights på i dette materiale, vil du måske opleve, at bukserne føles lidt stramme omkring taljen, men de vil give sig en smule med tiden. Bukserne sidder godt til ved taljen, og de vil blive lige der, hvor de skal være under din træning. Det bliver du glad for, det lover vi.
Tights i Hold-Me-Tight Fabric vil virke mindre i størrelsen end tights i 2nd Skin Fabric.

Vejledende størrelsesguide til tights i Hold-Me-Tight Fabric

Størrelse i tights  S M L XL
Buksestørrelse 34-36 38-40 40-42 44-46

2nd Skin Fabric

Bukser i dette materiale, vil opleves som smør på kroppen. Materialet er meget strækbart og blødt. Vores bukser i 2nd Skin Fabric er perfekte til yoga og træning. Vi anbefaler ikke tights i dette materiale som løbetights.
Tights i 2nd Skin Fabric kan virke større i størrelsen end tights i Hold-Me-Tight Fabric.

Vejledende størrelsesguide til tights i 2nd Skin Fabric

 Størrelse i tights S M L
Buksestørrelse 34-36 38-40 42-44